logo2019.png

Soutěž pro mladé kuchařské talenty z celé ČR!

        info@kuyoungchef.cz

        773 077 330‬

Soutěž KU Young Chef

Dlouhodobě se věnujeme práci se studenty hotelových škol. Snažíme se jim ukázat, že obor "kulinářského umění" zažívá renesanci. Práce šéfkuchaře patří mezi skvěle hodnocené a vážené pozice. Díky soutěži KU Young Chef propojujeme mladé talentované studenty s profesionály v oboru s dlouholetou praxí. Právě respektovaní šéfkuchaři jsou mentory pro čerstvé absolventy. Během soutěže jim pomáhají radami k nezaplacení a po soutěži jim mohou pomoci získat perspektivní zaměstnání.

 

Soutěž Young Chef:

  • vytváří PŘÍLEŽITOSTI v gastronomii

  • propojuje dvě skupiny, MLADÉ TALENTY a ZKUŠENÉ PROFESIONÁLY

  • plynule navazuje na vzdělávací program KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ

  • je určena pro ABSOLVENTY, kteří úspěšně v daném roce ukončili studium na škole zapojené do KU

  • první soutěž, která má ve svém konceptu zahrnuté VZDĚLÁVÁNÍ – MASTER CLASS od zkušených šéfkuchařů

  • první soutěž, ve které VÍTĚZOVÉ JSOU VŠICHNI - stačí vybrat svého mentora a nastartovat tak úspěšnou kariéru v gastronomii

  • první soutěž, do které je zapojeno více jak 20 zkušených šéfkuchařů / AMBASADORŮ

  • první soutěž, která studentům přímo pomáhá získat PERSPEKTIVNÍ ZAMĚSTNÁNÍ v gastronomii

  • první soutěž, ve které plnohodnotně SOUTĚŽÍ TAKÉ UČITELÉ gastronomických předmětů

O projektu Kulinářské umění

Kulinářské umění jsou první on-line video kurzy profesionálního vaření, ve kterých se naučíte celou škálu kulinářských technik a postupů od základů, jako je správné krájení nožem, vývary, polévky a omáčky, až po náročnější techniky, jako je práce s masem a rybami, nakládání do solného nálevu, pečení, dušení, konfitování nebo vaření metodou sous-vide.

Kulinářské umění je určené pro profesionály v gastronomii a studenty gastronomických a hotelových škol, kteří se chtějí sebevzdělávat a zlepšovat své gastronomické znalosti a dovednosti. Projekt ale nezapomíná ani na hobby kuchaře, kteří berou svého koníčka vážně.

Každý kuchař by se měl nejdříve naučit a pochopit všechny základní KULINÁŘSKÉ techniky a postupy, teprve potom je čas do vaření přidávat své vlastní UMĚNÍ a kreativitu. Jedině tak může kuchař začít vytvářet své vlastní KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ.

1/1